Messekart

NNBA 2025 arrangeres igjen på Mandelasletta i Tromsø 13. - 15. juni 2025

Bestill stand

Vi forventer over 10.000 besøkende til messa, som er den ultimate arenaen for å se og bli sett i bransjen! For utstillere er NNBA en super arena til å komme i kontakt med innkjøpere og beslutningstakere i næringen. NNBAs rolle som møteplass mellom kollegaer, konkurrenter, leverandører og kunder er unik – et samlingspunkt hvor nyheter og produkter presenteres, avtaler inngås og erfaringer utveksles.
NNBA er ikke bare for bygg- og anleggsbransjen. Til årets messe har vi utstillere fra flere ulike bransjer, blant annet VA, bank og forsikring, IT-selskaper, utdanning og andre offentlige etater, bemanningsbyråer og leverandører av ulike forbruksvarer.

Hvilken stand bør du velge?
De som har behov for god plass oppfordres til å velge utestands, som tilbys i moduler på 50m2.
Er det behov for plass ut over dette, må det bestilles flere moduler. Disse kan i utgangspunktet ikke deles opp. Ved spesielle arealbehov eller andre spørsmål ber vi om at det tas kontakt for avklaring.

For de utstillere som trenger mer "tak over hodet", tilbyr vi innestand i store oppvarmede telt. Også disse er inndelt i ferdige moduler, og det er mulig å velge flere tilstøtende moduler for å oppnå ønsket areal. Messeområdet vil bestå av en miks av telt- og utestands. Se messekart for mer informasjon. Flere avklaringer om messedeltakelse finnes i messereglementet.

Det arrangeres en rekke faglige og sosiale aktiviteter som gir en fantastisk ramme rundt messa, som trekker både bransjepublikum og andre til området.

De sosiale arrangementene vil i tillegg til å være hyggelige arrangement i nordnorsk miljø - også være uformelle treffpunkt for utstillere og beslutningstakere i bygg- og anleggsbransjen i nord. Se mer om de faglige og sosiale aktivitetene under program.

Vi gleder oss til å se dere på stand i Tromsø!Pris: 15.000,- pr stand + påmeldingsavgift på 4.500,-
(Prisene er eks.mva)
Stor stand - 50m2 (ca 6 x 9 meter)
Liten stand - 9 m2 (ca 3 x 3 meter)

Relaterte artikler