Messekart

NNBA 2022 på Mandelasletta i Tromsø 10. - 12. juni 2022

Bestill stand
19.04.201810:42 Anne-Stine Gjervoldstad

NNBA 2022 arrangeres i Tromsø i perioden 10.-12. juni 2022.

For å få en mest mulig kompakt messe med optimalt besøk på alle stands uavhengig av vær og vind, arrangeres messa som en ren utemesse. De som har behov for god plass oppfordres til å velge utestands, som tilbys i moduler på 50m2.
Er det behov for plass ut over dette, må det bestilles flere moduler. Disse kan i utgangspunktet ikke deles opp. Ved spesielle arealbehov eller andre spørsmål ber vi om at det tas kontakt for avklaring.

For de ustillere som trenger mer "tak over hodet", tilbyr vi  innestand i store oppvarmede telt. Også disse er inndelt i ferdige moduler, og det er mulig å velge flere tilstøtene moduler for å oppnå ønsket areal. Messeområdet vil bestå av en miks av telt- og utestands. Se messekart for mer informasjon. Flere avklaringer om messedeltakelse finnes i messereglementet.

Pris: 15.000,- pr stand + påmeldingsavgift på 4.500,-
(Prisene er eks.mva)
Stor stand - 50m2 (ca 6 x 9 meter)
Liten stand - 9 m2 (ca 3 x 3 meter)

I tillegg til selve utstillingen vil det bli arrangert en rekke faglige og sosiale aktiviteter for å få en best mulig ramme rundt arrangementet, og selvfølgelig for å trekke mest mulig bransjepublikum til messa. De sosiale arrangementene vil i tillegg til å være hyggelige arrangement i nordnorsk miljø, være et uformelt treffpunkt for utstillere og beslutningstakere i bygg- og anleggsbransjen i nord. Se mer om de faglige og sosiale aktivitetene under program.

, click to open in lightbox

Relaterte artikler