L
Motta nyheter fra NNBA!
w

Messekart

NNBA 2019 arrangeres på Mandelasletta - se Web camera fra sletta under!

Store stand - utsolgt / liten stand igjen
Bestill plass
19.04.201810:42 Anne-Stine Gjervoldstad

NNBA 2019 arrangeres i Tromsø i perioden 14.-16. juni 2019.

For å få en mest mulig kompakt messe, med optimalt besøk på alle stands uavhengig av vær, arrangeres messa som en ren "utemesse". De som har behov for god plass oppfordres til på velge utestans, som tilbys i moduler på 50m2.
Er det behov for plass ut over dette så må det settes sammen av flere slike moduler. Disse kan i utgangspunktet ikke deles opp. Ved spesielle arealbehov eller andre spørsmål ber vi om at det tas kontakt for avklaring.

For de ustillere som trenger mer "tak over hodet", tilbyr vi" innestand" i telt. Også disse er inndelt i ferdige moduler, og det er mulig å velge flere tilstøtene moduler for å oppnå ønsket areal. Messeområdet vil bestå av en miks av telt- og utestands. Se messekart for mer informasjon.Flere avklaringer om messedeltakelse finnes i messereglementet.

I tillegg til selve utstillingen vil det bli arrangert en rekke faglige og sosiale aktiviteter for å få en best mulig ramme rundt arrangementet, og selvfølgelig for å trekke mest mulig bransjepublikum til messa. De sosiale arrangementene vil i tillegg til å være hyggelige arrangement i nordnorsk miljø være et uformelt treffpunkt for utstillere og beslutningstakere i bygg- og anleggsbransjen i nord. Se mer om de faglige og sosiale aktivitetene under program.

Program kommer!

Relaterte artikler