Historikk

NNBA har vært arrangert 7 ganger tidligere.

Nordnorsk Bygg- og Anleggsmesse (NNBA) er arrangert seks ganger tidligere, i 2004, 2007, 2010, 2013, 2016, 2019 og i 2022. Messa er godt innarbeidet, og er basert på enda tidligere rene anleggsmesse arrangert av MEF.

NNBA samler hele bygg- og anleggsbransjen til det største og viktigste treffstedet for bransjen i nord.

NNBA har hatt flere lokasjoner, men har måttet bytte etter hvert som messa vokste i størrelse. Messa har kun vært arrangert i Tromsø. Den første messa ble arrangert ved Polarsenteret, siden har den vært arrangert på Templarheimen og nå på Mandelasletta. 

Arbeidet med neste messe starter nesten umiddelbart etter portene stenges. Det er mye som skal planlegges, organiseres og bestilles. Arbeidet intensiveres ca. 1 måned før messestart med oppmåling av standområder, inngjerding av messeområdet og reising av de store teltene som alle de små standene skal plasseres. Selve messa har tre åpningsdager, fredag-søndag og i tillegg arrangeres det flere konkurranser og sosiale og faglige arrangementer. Her legges det til rette for gode treffpunkter for beslutningstakere i bransjen og leverandører.

Besøket på messene har vært gode og økende fra gang til gang. I 2019 var antall besøkende ca 9400 fordelt på 3 dager. 

Relaterte artikler